Massage

PRIJZEN GELDIG VANAF 01/01/2023
Wij bieden geen erotische massages aan!

Om een afspraak te annuleren, gelieve minimum 24 uren vooraf te verwittigen. Zo niet wordt de afspraak de volgende keer extra aangerekend. Dank voor het begrip.

Traditionele Thaise Massage

Dit is een massage die gebeurt over de (losse) kledij op de grond, op een Thaise matras.
Een andere benaming is Thaise yoga massage.
Het volledige lichaam wordt behandeld, gezicht, schedel, buik, rug, armen, benen, handen, voeten. Kortom van top tot teen.
Via drukpunten op de energiebanen worden eventuele blokkades losgemaakt.
Het lichaam wordt in yoga possities gebracht door rek- en strek-oefeningen. Deze massage is goed voor lichaam en geest.
Dit is zeker de moeite waard om eens te proberen!

Tradionele Thaise Massage 60 min: 50 euro
Tradionele Thaise Massage 90 min: 70 euro

Thaise Olie Massage

Dit is een variant op de Tradionele Thaise massage, en gebeurt op de massage tafel, met olie.
Met aandacht voor de drukpunten en energiebanen wordt het lichaam op een zachte manier behandeld.
Ideaal wanneer men eens volledig tot rust wil komen, om zich te ontdoen van alle vermoeidheid en stress.

Thaise Olie Massage 60 min: 50 euro

Thaise voetreflex massage

Dit is een massage waarbij de onderbenen en voeten worden behandeld.
Hier wordt ook aandacht geschonken aan de energiepunten, waardoor de doorbloeding beter wordt, spierspanningen verdwijnen en de balans in het lichaam weer in evenwicht komt.
Er wordt gebruik gemaakt van handelingen zonder oliie maar ook met olie en met gebruik van een massagestokje waarmee de reflexpunten, die contact geven met inwendige organen van het lichaam, gestimuleerd worden.

Thaise Voetmassage 60 min: 50 euro

Rugmassage

RugmassageEen rugmassage bestaat uit een behandeling over de hele rug en nek, gebaseerd op Oosterse drukpunttechnieken. De rug en nek worden behandeld met basisolie, verrijkt met etherische oliën.

Rugmassage 30 min: 30 euro

Dorn-therapie

Dit is een zachte therapie, er wordt niet gekraakt!
Bij deze volgt een volledige check up, eventueel aanwezig beenlengteverschil constateren en corrigeren.
Nadien controle van bekken en ruggewervel en indien nodig corrigeren.
Na de correctie volgt een Breuss Massage, massage met licht opwarmende olie met als doel ruimte te creëren tussen de wervels.

Dorn Therapie: 30 à 45 min: 40 euro

Stoelmassage

Een stoelmassage bestaat uit verschillende bewegingen die gebaseerd zijn op Oosterse drukpunttechnieken, met als doel lichaam en geest te laten ontspannen. De massage gebeurt op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel waarbij rug, nek, hoofd, armen, handen, alsook schouders en heupen worden behandeld.De effecten van de stoelmassage zijn al direct merkbaar, u voelt zich terug ontspannen en helder van geest. Een ideale manier om zich te ontstressen na een drukke periode op het werk. In de hedendaagse maatschappij is stress een welgekende factor, dus is dit een behandeling die velen kunnen gebruiken.
Ook bedrijven maken meer en meer gebruik van stoelmassages. Bent u particulier of bedrijfsleider, en wilt u iemand verrassen, doe hem gerust een stoelmassage cadeau.

Stoelmassage 30 min: 30 euro

Sportmassage

Het gebruik van verschillende massagetechnieken op het lichaam heeft als doel de lichamelijke conditie van de sporter te verbeteren. Deze massagetechnieken worden toegepast om vermoeidheidsverschijnselen weg te werken, afvalstoffen zoals melkzuur en vocht (die vermoeidheid of krampen kunnen veroorzaken) worden hierdoor bevorderd het lichaam te verlaten. Dit resulteert in een betere stofwisseling waarbij het lichaam sneller herstelt en de sporter terug normaal kan presteren.Sportmassage kan ook gebruikt worden voor psychische en lichamelijke ontspanning, en ontspanning kan iedereen gebruiken, zowel sporters als niet-sporters.Bij ons kan je dus terecht voor massage, alsook voor stretchoefeningen, en indien nodig kan er advies gegeven worden in verband met training en voeding voor sporters. Sportclubs kunnen ook beroep op ons doen voor het verlenen van diensten. Dus ben je sporter, of niet- sporter en heb je nood aan een ontspannende massage, aarzel niet, contacteer ons vandaag nog.

Sportmassage 45 min: 35 euro
Sportmassage met rug 60 min: 45 euro

Massages Massages Massages